01 / 01
Bel ons: +31(0) 6 52608436

WIE ZIJN WIJ?

Wij maken architectuur op maatvoor u.

Je kent dat wel: je bent nog jong en weet nog niet wat je wilt. Toch blijkt je creativiteit oneindig met een passie voor tekenen. Tel daar de interesse voor gebouwen bij op en de keuze voor architectuur is gemaakt. Het voelt nog steeds goed om dag in dag uit wensen van klanten te vertalen. Niet zozeer door een eigen stempel op het ontwerp te drukken, maar door juist uw stijl te verfijnen. Met een grote glimlach en het perfecte plaatje als resultaat.

De klik

Het aloude ‘no-cure-no-pay’- principe maakt dat we ons onderscheiden in de markt. Heeft u geen feeling met onze schets of is het de welstand (afdeling binnen de gemeente die goedkeuring moet verlenen om een huis te bouwen, red.) die er niet mee akkoord gaat? Dan hoeft u ons niets te betalen. Gelukkig merken we dat het vaak bijzonder goed lukt om samen tot een ontwerp op maat te komen. Zeker als die wederzijdse klik er is. Dat het onze klanten ook nog rust en zekerheid biedt, geeft ons de bevestiging dat het werkt.

Onze Diensten

ARCHITECTUUR

Wij zetten uw droomgebouw op papier. Of dat nu een verbouwing, kantoorgebouw of een compleet nieuwe woning is. Door goed naar u te luisteren, te ontdekken waar uw interesses liggen en tot slot vragen stellen die er toe doen.

Bouwbegeleiding

Tijdens de realisatie zijn wij het aanspreekpunt voor u, het bouwbedrijf en de gemeente. Ontzorgen is daarin het sleutelwoord. We nemen letterlijk alles uit handen. Daardoor beleeft u een plezierige bouwperiode die u stress en tijd bespaart.

Visualisaties

Wilt u ook meteen de sfeer proeven bij het ontwerp van een nieuwe woning of verbouwing? Door een schets of uitwerking krijgt u er vaak nét dat beetje extra gevoel bij dat u nodig heeft. Kiest u voor een 3D visualisatie, dan brengt dat het ontwerp compleet tot leven.

Kom in contact

contact
06 52608436
info@jvdarchitectuur.nl
Molenweg 93, 5351ET Berghem
Dank u! uw bericht is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Sorry maar helaas is er iets mis gegaan.
© JVDArchitectuur 2017. All Rights Reserved.